Noticias

Liverpool ganó y le arrebató nuevamente la punta a Manchester City – 05/04/2019

 < i m g   s r c = " h t t p s : / / i m a g e s . c l a r i n . c o m / 2 0 1 9 / 0 4 / 0 5 / P s g h p T d L L _ 6 0 0 x 3 3 8 _ _ 1 . j p g "   / > < b r > 
                                         T o d o   i n d i c a   q u e   s e r á   u n a   b a t a l l a   m a n o   a   m a n o   h a s t a   e l   c i e r r e   d e   l a   P r e m i e r   L e a g u e .   M i e n t r a s   t a n t o ,   L i v e r p o o l   y   M a n c h e s t e r   C i t y   s e   a l t e r n a n   e l   c o m a n d o   d e l   c e r t a m e n ,   q u e   p a s a   d e   u n a s   m a n o s   a   o t r a s   y   v i c e v e r s a   e n   c u e s t i ó n   d e   h o r a s .   A h o r a   m a n d a   e l   c o n j u n t o   d e   J ü r g e n   K l o p p ,   q u e   s u p e r ó   3   a   1   a   S o u t h a m p t o n   y   s e   t r e p ó   n u e v a m e n t e   a   l a   c i m a . R e c i é n   e n   l o s   ú l t i m o s   1 0   m i n u t o s   d e   j u e g o   c o n s i g u i ó   e l   c o n j u n t o   r o j o   q u e b r a r   a   s u   f a v o r   e l   r u m b o   d e   u n   p a r t i d o   q u e   r e s u l t ó   m u c h o   m á s   d i f í c i l   d e   l o   e s p e r a d o   e n   e l   S t   M a r y ‘ s   S t a d i u m ,   a n t e   u n   r i v a l   q u e   m a r c h a   1 6 °   y   p e l e a   p o r   e v i t a r   e l   d e s c e n s o . 
         
                         & n b s p ; 
                                         
                                 
                                       
                                         
                                                         
                                         
                         
                                 
         
 
 
 
         & n b s p ; 
         
                         
                                 M u n d o   M e s s i     |     N o   l e   p i e r d a s   p i s a d a   a l   m e j o r   j u g a d o r   d e l   p l a n e t a 
                                 
                                         T o d a s   l a s   s e m a n a s . 
                                 
                                 
                         
                 
         
 
 S o u t h a m p t o n   s e   a d e l a n t ó   a   l o s   9   m i n u t o s   d e l   p r i m e r   c a p í t u l o   c o n   u n   t a n t o   d e l   i r l a n d é s   S h a n e   L o n g ,   t r a s   u n   p a s e   d e   c a b e z a   d e l   d a n é s   P i e r r e – E m i l e   H o j b j e r g .   E l   e m p a t e   f u e   c o n v e r t i d o   a   l o s   3 6   p o r   e l   g u i n e a n o   N a b y   K e i t a ,   d e   c a b e z a ,   d e s p u é s   d e   u n   c e n t r o   d e   T r e n t   A l e x a n d e r – A r n o l d . E l   e n c a r g a d o   d e   r o m p e r   l a   p a r i d a d   f u e   M o h a m e d   S a l a h ,   q u i e n   n o   h a b í a   c o n v e r t i d o   e n   s u s   ú l t i m o s   o c h o   p a r t i d o s .   E l   e g i p c i o ,   g o l e a d o r   d e   l a   p a s a d a   t e m p o r a d a   d e   l a   P r e m i e r ,   t e j i ó   u n a   g r a n   j u g a d a   p e r s o n a l   a   l o s   3 5   m i n u t o s   d e l   c o m p l e m e n t o :   a r r a n c ó   e n   s u   c a m p o   a   t o d a   v e l o c i d a d ,   a p r o v e c h ó   e l   e s p a c i o   q u e   l e   c e d i ó   l a   d e f e n s a   y   d e f i n i ó   c r u z a d o   d e s d e   e l   b o r d e   d e l   á r e a . 
 A   c u a t r o   m i n u t o s   d e l   f i n a l ,   J o r d a n   H e n d e r s o n   m a n d ó   a   l a   r e d   u n   c e n t r o   p e r f e c t o   d e l   b r a s i l e ñ o   R o b e r t o   F i r m i n o   y   a s í   d i o   f o r m a   a l   3   a   1 .   A s í ,   L i v e r p o o l   e n c a d e n ó   s u   q u i n t a   v i c t o r i a   c o n s e c u t i v a ,   t e n i e n d o   e n   c u e n t a   t o d a s   l a s   c o m p e t i c i o n e s ,   y   l l e g a r á   f o r t a l e c i d o   a l   d u e l o   d e l   m a r t e s   p r ó x i m o   e n   A n f i e l d   a n t e   P o r t o ,   p o r   l a   i d a   d e   l o s   c u a r t o s   d e   f i n a l   d e   l a   L i g a   d e   C a m p e o n e s   d e   E u r o p a . 
         
                         & n b s p ; 
                                         
                                 
                                       
                                         
                                                         
                                         
                         
                                 
         
 
 
 C o n   e s t e   t r i u n f o ,   e l   c o n j u n t o   d i r i g i d o   p o r   K l o p p   l l e g ó   a   8 2   p u n t o s   e n   l a   P r e m i e r   y   s u p e r a   p o r   d o s   a   M a n c h e s t e r   C i t y ,   q u e   e l   m i é r c o l e s   h a b í a   d e r r o t a d o   2   a   0   a   C a r d i f f   C i t y ,   p e r o   q u e   t i e n e   u n   p a r t i d o   p e n d i e n t e   q u e   d i s p u t a r á   e l   2 4   d e   a b r i l   a n t e   M a n c h e s t e r   U n i t e d . E l   e q u i p o   d e   J o s e p   G u a r d i o l a   s e   p r e s e n t a r á   e l   s á b a d o ,   p e r o   p o r   l a   F A   C u p :   s e   m e d i r á   d e s d e   l a s   1 3 . 3 0   c o n   B r i g h t o n   & a m p ;   H o v e   A l b i o n   e n   W e m b l e y   p o r   u n a   d e   l a s   s e m i f i n a l e s   d e l   c e r t a m e n   ( l a   o t r a   l a   d i s p u t a r á n   W o l v e r h a m p t o n   y   W a t f o r d   e l   d o m i n g o ) .